torsdag 14 augusti 2008

Stackars vovvar....

Lisa råkade häromdagen hitta gamla bilder på Shady och Chess utklädda i hattar och allsköns detaljer. Naturligtvis måste även stackars Nellie, Nikki och Nova gå igenom något liknande. Med mycket möda och stort besvär radades alla upp på gårdsplanen. Lisa skulle trycka på mössor/hattar och jag skulle fota. I samma ögonblick som sista vovven fått på sin huvudbonad hade första vovven skakat av sin. Det slutade med att bara en mössa satt på rätt plats på fotot.



Fortsättning följde på kvällen då Nikki skulle kläs på lite mer ordagrant. Tröja kom på och lilla hatten fick faktiskt sitta på också en stund. Dock blev fotot väldigt mörkt. Goa snälla Nikki, hon bara finner sig i allt Lisa hittar på.



Alldeles nyss ringde Ulla från SBK. Vi har ju väntat så på mer info ang ungdomslägret som Lisa och Natali skall åka på nästa helg men nu ringde hon alltså. Egentligen har vi ju inte ens vetat med säkerhet att de fått plats trots anmälan och betalning men allt var ok som tur var. Detta är ju något som tjejerna verkligen ser framemot, de kommer förhoppningsvis att få en jätterolig helg.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka bilder!:) De ser för roliga ut. Men dock så söta!

Inte långt kvar nu till måndag. Är fortfarande lite sur över att de bara ändrar dagar så där. Speciellt för en annan som måste fixa med ledighet och sånt. Vilket jag redan hade gjort. Men Jocke får väl ta Mini så tar jag Wilda. Hade dock varit en skön syn och se Jocke på agilityn:)