söndag 17 augusti 2008

Nova + Baloo = sant

Nu har vi haft bröllop på altanen. Nova är numera fru Fräsiga Baloo! Lisa och Natali hade noga planerat den stora tilldragelsen. Baloo hade fått nya kläder, vigseltalet var skrivet, gratulationskorten skrivna och presenterna inköpta.
Jag och Roger satt som hedersgäster på första parkett.



Tager du denna...



Nu får du kyssa bruden!



Vigselbevisen är i sin ordning



Presentöppningen fick avsluta det hela.

Ja sämre make kunde väl Nova fått, fast lite synd att han varit gift förut. Fast det äktenskapet har tydligen annulerats pga det ej gick rätt till!

1 kommentar:

Anonym sa...

Måste ju bara säga Grattis till brudparet!!! De ser ut att trivas tillsammans så vi får hoppas att det här äktenskapet blev "på riktigt"!

Ja så är det väl så att vi på Vallkrokens kan skryta med en egen Smula i familjen! Saga har ju varit på sitt livs första utställning idag med följande kritik:
4 mån tårtsmula, korr bett, mörka välformade ögon, fem. uttryck, välplac öron, god hals, vällagd skuldra, rak överarm, korr ans svans, tillr vinklar fram, goda bak, rör sig väl för sin ålder.
HP och BIR, oplacerad i gruppen!
Den kritiken heter väl duga på sin första utställning?

Nästa helg är det dags igen för att ut och träna och hon är jätteduktig både på bordet och att visa sig i stående, hon är ju trots allt bara 4 månader, våran älskade lilla tårtsmula!!

Hälsa till riktiga Smulan och hennes familj.
Kram Eva