måndag 4 augusti 2008

Ösregn!

Ja nu har verkligen regnet kommit. Ändå ska det väl bli värre ikväll. Fast lite skönt är det allt att bara vara inne och mysa också.
Inte ens hundarna vill gå ut, jag försökte putta ut dem genom dörren förut för att de skulle gå ut och kissa. Det slutade med att jag fick ta på mig regnjackan och gå med ut i regnet. De tyckte väl att ska vi ut, så ska du!

I torsdags när vi var på Ullared så köpte jag så fina regntäcken till alla tre. Kostade endast 129 kr, rena fyndet. Dock var ju inte det planerat så jag hade inte mätt de storas rygglängd (Nellies var jag ganska säker på)och blev alltså tvungen att chansa på storleken 55 cm. Väl hemma ser jag ju att det inte gjort nåt om jag tagit nästa storlek. Det hade inte gjort nåt om de varit några cm längre, de täcker inte riktigt hela rumporna. Så nu vet jag inte om jag ska göra mig besväret att skicka ner dem för byte av storlek. De går utmärkt att använda som de är också, vi får väl se.

Egentligen har jag alltid tyckt det varit lite löjligt med diverse täcken till hundarna men faktum kvarstår, att har man en välpälsad ras som jag nu har, så inser man vad skönt det är så länge de är hyfsat torra. Mina collies torkar ju aldrig när de väl blivit genomblöta.
Lilla Nellies täcke passade för övrigt helt perfekt. Kanske blir det premiäranvänt idag, ser ut som om oddsen är goda för det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk att jag gick och funderade på regntäcke i morse på morgonrundan...för som det öste ner !! Jag tänkte så bra om dom inte blivit dyngsura och så jag som precis varit i Ullared. Inte såg jag några regntäcke ...skit också !! Du får berätta om dom funkar bra !
Hälsn. Carina

Anonym sa...

Visst är det toppen med regntäcke! Är så glad att vi efter 100 köp äntligen hitta ett som passa till Wilda. Mini hon är faktiskt vatten avisande, haha det lixom fastnar inte i hennes päls:)

När var det agilityn börja? Nu börjar vi längta väldigt mycket till den!

Hoppas du har det bra på semestern och Wilda hälsar att hon saknar Lisa!