lördag 23 augusti 2008

Lugna gatan...

känns det som här just nu. Inte för vi bor på någon gata men ändå.
Bara jag och Carro är hemma och hon ska snart iväg och jobba.
Roger har en båt utställd på en båtmässa på Orust så han har eftermiddagspasset där.
Nikki och Nova är ju här förstås men de tillbringar dagen så här...



Jag har varit ute och städat bilen och då la de sig i gruset och slappade. När inte lilla flängiga Nellie är hemma så är de ganska avdankade de här två.

Lisa ringde igår kväll och rapporterade från lägret. De hade grillat och började så smått lära känna varandra. Idag på förmiddagen ringde hon igen men det var så dålig mottagning att jag knappt kunde höra. De hade i alla fall haft ett träningspass med flyball och det hade varit kul. Det var ju helt nytt för dem så naturligtvis kul att prova på. Hon skulle försöka hitta bättre täckning ikväll och ringa igen. Det här stället ligger ju mitt ute i skogen och redan igår när vi var där märkte vi att det var svårt med mottagningen.
Både idag och imorgon hade de flera olika träningspass på olika aktiviteter så nångåmg mellan 17-17,30 skulle det avslutas imorgon. Då blir det Tomas som åker och hämtar. Nu har vi full koll på vägen Tomas så vi ska tipsa dig om hur du ska köra (och hur du INTE ska köra!).

Nellie har ju tydligen inte haft några mer problem med magen som tur är. Det var ju väl att hon fick följa med då och inte blev hemma i onödan.
Oj oj oj vad jag längtar efter mina tjejer redan, vet att Tomas och Anki har det väldigt tomt också när Natali och Vilda Baloo är iväg.

Om det inte regnar imorgon så ska jag till klubben och måla förrådsboden, vi får väl se hur det blir. Ser väl ut som om regnet hotar tyvärr.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaså, ni har dåligt väder... vi har strålande sol och rena rama sommaren!!
Saga har avverkat sin andra utställning idag och med sig hem fick hon två rosetter. På den ena stod det HP och på den andra BIR.... i BIS-finalen blev hon däremot oplacerad. Alla valpar som blivit BIR gick direkt till BIS, alltså var det ingen gruppfinal. Hon skötte sig exemplariskt även idag och viftade på svansen till alla hon såg, ja domaren också förstås !!!

Här är hennes fina kritik:
Vackert huvud och uttryck. Bra hals, bra rygg. Bra vinklar runt om.Rör sig bra från alla håll. Trevlig.
Den är väl helt OK???

Ha en trevlig söndagskväll.
Kram Eva med flock