måndag 11 augusti 2008

Sista semesterveckan!

Ja då var man inne på sista semesterveckan då. Fast nu känner jag mig både utvilad och "färdig" med semesterledigheten. Precis så som det ska vara när det börjar bli dags att jobba igen. Det börjar bara bli dags för både Lisa och mig att komma in i rätt tider nu bara, dvs att komma i säng på kvällarna, ja ni vet.

Naturligtvis ösregnar det idag. Då menar jag verkligen ÖSREGNAR. Inte för att det spelar någon roll, vi ska åka in till Uddevalla för att inhandla lite saker inför skolstarten som Lisa behöver. Så värst mycket tid ute lär vi väl inte tillbringa.
Hundarna vill ju inte precis ut heller. Igår kväll hade vi tur, just när vi var ute och gick så var det uppehåll. De är ju inte helt vana vid sina regntäcken ännu så det är naturligtvis skönast utan. Läste att även Nalle och Sudden förärats med sådana nu.
Både Nova och Nikki blev helt stela när de första gången fick på sig sina. Nova vägrade gå ut överhuvudtaget, hon stod som fastfrusen men till slut gick hon när Nikki gick. Nellie är lite mer tapper. Trots att hon får en konstig kroppshållning så inser hon att det bara är att gilla läget. Tur det för idag lär de behöva använda dem!!!

Inga kommentarer: