torsdag 18 september 2008

Träna, träna

en stund varje dag! Det är vad som gäller nu. Vi har tagit ett litet pass ikväll också. Idag var Nellie sååå himla duktig, det gick verkligen jättebra. Det är precis så det är, ena dagen halvdant och nästa dag superbra. Igår gick det inte lika bra om man säger så. Inte dagen före heller...
Med andra ord kan vi behöva några bra dagar nu, i alla fall tom söndag!!!

Igår var vi i Tanum jag och Lisa med Nellie och Nikki. Mamma och Smulan var också med. Väldigt kul att det var så pass många som kom igår, vi var fler än vanligt och inte regnade det heller.
Direkt efter träningen gick vi in och hade styrelsemöte. Så trevligt som vi hade så skenade klockan naturligtvis så jag var inte hemma förren strax efter 22. Som tur var fick Lisa skjuts av mormor så hon slapp vänta på mig.

Bla planerade vi för föreläsningen med Pia Myrseth den 15/10. Annons skall gå ut och naturligtvis ska det slås upp stort på hemsidan. Just nu inväntas bara lite detaljer inför detta. Det ska bli spännande att se hur detta kommer att slå, vi hoppas ju att det i alla fall ska gå runt och gärna ge lite vinst också.
Framför allt vill vi ju få igång lite aktiviteter och detta är en början.

Imorgon kommer min "norska" dotter Carolina till hemlandet igen. Hon längtar naturligtvis efter mamma (och pojkvän), så hon kommer hem över helgen. Fast med alla som hon ska hinna med att träffa så får vi nöja oss med att rå om henne på dagtid på lördag. Övrig tid av helgen går till kille och vänner. Carolina har ett väldigt stort socialt nätverk så vi är många som längtar tills hon kommer!

1 kommentar:

Anonym sa...

Förstår att det tränas för fulla muggar nu, det är ju inte allt för många dagar kvar!!
Vi kommer naturligtvis att hålla både tummar och tassar för er på söndag. Antar att det blir en utförlig rapport i bloggen då, så vi som kikar in här flera gånger i veckan kan läsa om resultatet :-)
Lycka till.