fredag 26 september 2008

Dagen före..

Imorgon bär det av till Baldersnäs! Lisa ska ställa ut Nikki, det blir premiär för båda två. Jag tror nog Lisa börjar bli lite nervös men hon har i alla fall inte samma nerver som jag. Skönt för henne.

Själv är jag rädd att Nikki är både för stor och säkert även "lite" kraftig om man säger så. Hon har en enorm päls men det finns allt en del därunder också. Såg en colliehane förra veckan och i jämförelse var Nikki lite stor ja...
Ja ja, vi är ju inte vana vid att det går överdrivet bra så det blir som det blir. Lilla Nellie är ju numera en liten nakenhund så hon slipper. Förresten tror jag att jag ska leta kvinnliga domare för hennes del. Har märkt att hon inte alls är lika rädd för när kvinnor tar i henne.

Dagen har använts till att borsta, borsta och åter borsta pålsvidundret. Det är en viss skillnad på att duscha och borsta en collie i jämförelse med en sheltie. Sheltien är så otroligt lättskött, det kan man inte tro men så är det.

På söndag är det rallylydnad i Tanum. Jag tror att det bara är gamla bekanta som ska vara med på den. Nu är det ju Lisa som ska delta, själv ska jag bara titta på och ha trevligt med de andra mammorna/papporna/fruarna/makarna. För hos oss är det oftast så att man kommer flera i familjen. Trevligt har vi alltid i alla fall oavsett om vi bara tittar på eller är aktiva.

Idag fick jag min beställda jacka från Arrak Outdoor. Åhhh vad fin den är, jag är jättenöjd. Tycker att jag gjort ett fynd som köpt den för halva priset.

Nu ska jag snart krypa under täcket, imorgon ska vi upp tidigt!

Inga kommentarer: