söndag 26 oktober 2008

Vänner

Nu har Alice hunnit bekanta sig ordentligt med både de andra hundarna och katterna. Bäst gillar hon collietjejerna Nikki och Nova som lugnt låter henne hållas hur hon än klättrar och sliter och drar i pälsen på dem.
Lilla Nellie har fullt upp med att tala om vem som bestämmer här i huset, hon morrar friskt när vilden är igång. Ute däremot kan hon sänka sig så lågt att hon kan vara lektant en stund.
Smulan var här en stund i eftermiddags men hon blev grymt förbryllad över den här låtande bruna lilla lurven. Alice låter nämligen både mycket och högt. Visserligen gråter hon inte lika mycket idag men oj vad hon pratar. I princip är hon bara tyst när hon sover. Nu får vi se om hon är tystare i natt...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, här åker man bort en helg och då har Ni hunnit skaffa valp. Blev helt förvånad. Men så söt! Hoppas det går bra med lilla Alice och längtar till jag får träffa henne!

Pirre sa...

Hoppsan, så ni har fått en pratande liten fröken. Och jag som berättat för alla hur lugn och fin den här kullen är.. =) Fast man kanske blir lite extra pratig när man lämnat 12 syskon..

Hoppas det blir lugnare nätter framöver..=)