fredag 10 oktober 2008

Regn regn regn

Det bara öser ner ute idag. Inte precis favoritvädret med hundar i huset men vad gör man åt vädrets makter. Varje gång de varit ute idag så får de ligga på "tork" lika länge i hallen efteråt. Ja de stora då alltså. Lilla Nellie är ju lätt gjort att torka.
Däremot rök Nikki och Nellie ihop förut igen. Det var ett tag sen sist. Jag har ingen aning om vad som utlöste bråket men det gick hett till. Lisa rusade som vanligt in i villervallan och fick tag i Nikki. Hon är inte rädd av sig den tjejen!
Det går an när det är en stor och en liten som slåss men när det är de två stora så har jag sagt att hon INTE får göra nåt åt dem. Då är slagsmålet i en annan höjd och man kommer lättare i vägen själv. När Nikki/Nellie är i farten så handlar det snarare om att lyfta bort Nikki som är störst, man får ta tag i nacken och lyfta rakt upp. Detta är Lisa suverän på. Givetvis kan det hända saker även i de fallen men oftast så tänker man inte efter innan man reagerar.
Lisa har två kompisar med hem efter skolan idag och de blev nog alldeles förvirrade av cirkusen.

Förut mailade jag Jocke, klubbens webmaster, tänkte han kunde få sätta in Lisas/Nikkis utställningresultat i Resultatbörsen på hemsidan. Han är så supersnabb den grabben, tjoff... så var det redan inne! Man kan inte ha en bättre webmaster än dig Jocke.
Det ska bli så spännande att se den nya hemsidan som han bygger upp, hoppas den snart blir klar.

Inga kommentarer: