lördag 25 oktober 2008

Alice flyttar in!



Så har vi då blivit med leonvalp! En "liten" underbar tjej som på papperet heter Knickerbockers So Comfortable men hon kommer att kallas Alice.
Jag hade ställt klockan på 4 i morse så vi var iväg härifrån före 5. Enl Eniro och Hittas kartor skulle det ta ca 4 t att köra men det gick på ca 3,5 inkl kort rast så det var ju positivt. Före 8,30 klev vi in hemma hos Pirre på Knickerbockers Kennel. Vi hade ju inte bestämt iförväg vilken av tikarna vi skulle ha men valet visade sig bli lätt. Exteriört var de jämställda men eftersom grönvit tjej adopterade Lisa på sekunden så var saken egentligen redan avgjord. Så fick det bli!

När vi varit där ett tag så kom även ett par ifrån Lidingö för att hämta sin lille Torsten.
Så vi har alltså åkt 27 mil dit, fikat pratat och beundrat alla hundar, åkt 27 mil hem igen och ändå var vi hemma igen redan vid 14-tiden.
Hemresan gick bra. Första halvtimman var det ganska gnälligt och hon kräktes två ggr men sen slocknade hon på golvet (med huvudet i vattenskålen), där sov hon det mesta resten av vägen. I Lidköping stannade vi på Mc Donald's och då var hon duktigt ute och kissade.
Väl hemma här blev hon mottagen av tre mycket förbryllade vovvar. Nellie är väl den som är mest skeptisk och undrar vad i herrans namn det var för en varelse vi kom hem med. Katterna blev också smått förvirrade. Däremot visade inte Alice nåt intresse för katterna trots att hon aldrig sett nån förut. Vi får väl se hur den bekantskapen utvecklas.




Just nu har hon däckat under köksbordet, de andra är ute. Som ni ser har hon redan hunnit besöka någons säng också...

3 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS till söta Alice!
Visst är det väl underbart att få åka iväg och hämta valp? Hon är ju bedårande söt och det ska bli kul att följa hennes utveckling.
Undrar om hon sover i Lisas säng om si så där ett år...
Lycka till med henne.
Kramar från oss alla ;)

Anonym sa...

Vilka fina bilder.. =) Klart Alice ska sova i säng.. haha.. =)

Anonym sa...

God morgon!

Hur har natten varit?
Här har det blåst och regnat så det har stått härliga till.
Skrållan åt upp halva Mats strumpa igår så den spydde hon upp i natt. Det var nära att det blev i sängen men jag hann att få ner henne på golvet. Tänk att allt är ätbart...

Har Alice snarkat hos Lisa i hennes säng?