söndag 26 oktober 2008

Puhhh....

det var en natt det ja! Lisa har haft Alice inne hos sig, det har hon sagt hela tiden att nästa hund ska vara hos henne på nätterna. Vi får väl de hur länge hon orkar med det..

Hörde när stackars Lisa skulle gå på toa efter att vi lagt oss. Oj oj oj... någon "dog nästan" första gången. Sen har hon "nästan dött" en både andra, tredje och fjärde gång under natten om man ska gå efter ljudet. Hon har vaknat flera ggr och gråtit så det ekat i huset. Hon stod på två ben jämte Lisas säng och grät -Jag vill också sova i sängen!!!

Lisa var strängt förmanad att ingen Alice i sängen, så därav ljudnivån. Det hjälpte inte hur mycket Lisa kliade henne för naturligtvis var ju enda botemedlet mot att "nästan dö" att få komma upp i sängen.

I alla fall har Lisa varit ståndaktig och kommer antagligen att vara ganska trött idag. I morse gick hon upp och släppte ut henne kl 6 (7 om man går på gårdagens tid, så inte så illa ändå) efter att Alice vaknat igen. Naturligtvis blev det ett par kissepölar under gråtperioderna, något annat hade vi inte heller räknat med.

Det är en mycket högljudd dam lilla Alice! Hon gråter i högan sky så fort jag kommer utom synhåll. Nu när jag sitter vid datorn protesterar hon ljudligt över tristessen (varför ska man leka själv med alla leksaker?) så det är ingen risk att Roger sover särskilt gott inne i sovrummet. Tur att han redan är så charmad av lilla damen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars Alice som inte fick sova i sängen... :-( förstår att hon nästan dött flera gånger...