söndag 19 oktober 2008

Klubbmästerskap

Idag gick KM:et av stapeln. Vilket väder vi haft! Solen har strålat från en klarblå himmel hela dagen, det är man ju inte bortskämd med.

Först var det lydnaden, ungdomarna var först ut. De var tre tävlande och Natali/Baloo vann välförtjänt den klassen. Lisa fick släpat runt Nikki som definitivt inte hade sin bästa dag, de slutade på 3:e platsen.

Sen var det allmänlydnadsklassen där jag och Nova kom på 3:e plats av 10 tävlande. Wow! Det blev jag jätteglad för, Nova är väldigt duktig men ack så seeeg. Sen överträffade mamma sig själv med att placera sig och Smulan på 4:e plats, de ni!!! Verkligen jätteroligt för mamma går in för detta. Av någon anledning missade Smulan ståendet under gång och satte sig istället, en nolla alltså. Om hon hade klarat det momentet (vilket hon faktiskt kan annars) så hade de vunnit klassen!

Sen var det agilityn också. Lilla Smulis var i toppform trots att det var evigheter sen hon tränade, eller kanske just därför. Tyvärr virrade jag som vanligt till det i hinderföljden första gången. I hoppklassen gjorde hon också ett jättebra lopp men dock tyckte hon det var dumt att ge sig in i säcken som hon nog trodde skulle vara blöt (vilket den inte var). Säcken hoppade vi alltså över i båda loppen.
Nellie däremot var helt uttråkad ídag. Ingen ordning alls, hon sprang åt alla möjliga håll och gjorde inte alls så bra ifrån sig. Så kan det vara.

Batteriet i kameran tog slut naturligtvis men ska se sen om det blev några bilder som tål att visas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag måste ju bara säga GRATTIS till de fina resultaten på KM:et.
Jättekul att Gertie och Smulan gick så bra! Hälsa dem med en varm kram från oss :-)
Det hjälpte tydligen att Ronja höll tassarna för dem!!