söndag 30 november 2008

Avslutning

på valpkursen var det idag. Riktigt tråkigt faktiskt. Att det är slut menar jag... Jag har tyckt det varit kul att vara med och hjälpa till, dessutom har ju Alice haft bonusnytta av dessa söndagar. Idag var hon visserligen inte med, kursarna skulle ju ha sitt avslutningsprov så då bestämde Lisa sig för att stanna hemma. Det blir ju kallt att bra stå och titta på förstås.
Vi håller fortfarande tummarna för att vi ska hitta nåt ställe under tak där vi skulle kunna hålla nån kurs nu under vintern. Det skulle ju kunna innebära att Alice får gå på valpkurs på riktigt. Ett par förslag på ställen dök upp idag där medlemmarna skulle kolla vidare ang möjligheten. Fortsättning följer.

Alldeles nyss körde jag Carolina till Torp, hon skulle med bussen till Oslo. Lite löjligt känns det att först köra några mil åt "fel" håll när sen bussen kör förbi på motorvägen några hundra meter härifrån. Men men.... det ska ju tydligen vara långt emellan stoppen och då blir det så här konstigt.

Även inatt sov Alice jättebra. Var visserligen ute sista gången i går kväll ovanligt sent men sov sen till 6,30. Härligt! Nellie då? Ja hon lär bli kvar inne i Lisas säng ett tag framöver på nätterna...

Inga kommentarer: