lördag 29 november 2008

Träning

Idag var vi i Tanum igen. Småregnigt och lerigt var det men man är väl tapper eller? Antar att det snart blir till att göra ett uppehåll med våra lördagsträningar men vi har i alla fall bestämt oss för ytterligare en lördag. Sen får vi väl kanske ägna helgerna åt julhandel och annat inför julen. Om vädret tillåter får vi väl se om vi kan komma igång efter jul igen. Det är nästan synd att göra uppehåll nu när det är så många som ansluter till dessa träningar. Alla kommer inte varje gång men vi brukar ändå bli 8-10 ekipage.
Idag kom en ny kille med två Berner Senner hundar. Den ena var en valp på 12 v, alltså en vecka yngre än Alice. Oj vad mycket större och grövre denna valp var. Hoppas de fortsätter komma, det är väldigt kul när nya ansluter.
Jag skulle försöka ta foton på de som var med idag men trots ett antal bilder så ser det mest rörigt ut. Här är ett par av dem i alla fall.




Tyvärr kom ju de som kom senare inte med alls på nån bild idag.

Efteråt gjorde vi ett nytt besök på 125:an. Vi var fyra personer som åkte dit tillsammans. Tove skulle dit ang overall som skulle beställas till Vickie. Själv beställde jag ett halsband till Nellie så nu blir det till att åka dit nästa lördag igen...

I natt testade vi en ny variant med förhoppning om att Alice ska sova bättre utan att behöva ut. Jag har ju länge haft en idé om att det kan vara Nellie som väcker Alice med sitt masande upp och ner i sängen. Alltså fick Nellie helt sonika flytta in till Lisas säng istället. Rastade Alice sista gången 22,30 innan vi la oss. Sen sov hon till 5,40!!! Upp och släppte ut henne och sen gick vi in och la oss igen, hon sov glatt vidare till 7,15. Jag blev jättenöjd! Nellie lär bli kvar inne hos Lisa på nätterna nu ett tag i alla fall så får vi väl se om det håller i sig.

Inga kommentarer: