söndag 9 november 2008

Fars Dag

Idag har vi firat Far. Först Roger här hemma naturligtvis och sen på eftermiddagen har vi varit hos pappa.
Där emellan var jag och Lisa på valpkursen på klubben. Med oss hade vi Nikki och Alice. Nikki är ju lugnare än lugnet själv, alla blir så fascinerade av henne. Hon ligger snällt på sin filt och håller koll. Får hon sen hälsa på valpisarna så är hon lika lugn. En bra förebild för Alice inte minst.
Lisa hade ansvaret för Alice medan jag hjälpte Bengt. Korta stunder var de med i aktiviteterna och gjorde samma som de andra fast med långa avbrott för vila och nån tupplur. Sen var hon med inne på fikan efteråt och somnade gott på golvet igen. Hon blir ju uttröttad bara av att se alla de andra runt sig.
Jag är så imponerad över hur lätt hon faktiskt lärt sig gå i koppel. Hon är så följsam och har en superkontakt! Inget dragande här inte. Ännu.

Sen var vi ju som sagt hos Smulan på eftermiddagen. Oj oj oj vad det är kul! Smulan blir överlycklig att nån vill leka med henne och Alice blir sjövild. Mycket vildare än hon blir här hemma trots alla kompisar här i huset.
Tills slut somnade hon i alla fall i en hög på golvet och då gick luften ur Smulan också. Nellie var också med men det skulle inte falla henne in att röja runt på det viset. Det är hon för fin för, madame.

Ja en tröttande dag har det varit för Alice, hoppas nu hon sover jättegott hela natten ända till morgonen, utan att bli bajsnödig...

Inga kommentarer: