lördag 22 november 2008

Vickie modellar

Idag var det träning igen. Ett strålande väder men eftersom inte solen kommer åt vid planen så var det jättekallt. Det känns som att det kommer fler och fler för varje lördag nu, jättekul.
Idag var det bara jag/Alice och mamma/Smulan i bilen. Lisa var hos en kompis sedan igår och då fick det bli bara Alice som fick följa med. Nellie löper dessutom.
Alice fortsätter att imponera. Vi tränar ju inte alls under veckorna ändå blir hon bara bättre och bättre. Hur går det till? Hon går i princip bara i koppel på lördagarna och söndagarna, ändå ser hon ut att ha gjort det i ett halvår...
Hon har en fantastisk naturlig kontakt och nu sätter hon sig dessutom spontant så fort jag gör halt. Vid sidan. Hmmm...är hon klonad eller nåt? Hon är ju bara 12 veckor lilla mysan. På onsdag tänker jag åka till veterinären och få avklarat vaccineringen. Nu har hon redan varit hos oss i fyra veckor, oj vad fort det gått.

Efter träningen åktejag, mamma och Tove till 125:an. Det är en liten butik som har ALLT inom hund. Jösses vad med grejer hon hade. Dessutom säljer hon ju foder också så jag skulle dit och kolla priser på färskfoder. Hon skickade med oss alla ett 1/2 kg att pröva så nu får vi se.
Toves lilla Vickie fryser ju när det är kallt så hon fick prova overall. Titta så fin hon blev!

Tove fastnade för en annan modell men skulle få besked om den går att få hem i rött. Det blir nog bra för lilla Vickie nu när vintern kommer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var ligger 125 an aldrig hört talas om ?????? bara hundgrejer ?????