lördag 1 november 2008

Dåligt fiske

blev det för Roger och hans fiskesällskap. De hade haft jätteblåsigt väder och svinkallt. De drev i blåsten så det gick inte att fiska, så till slut gav de upp och drog sig hemåt. Ingen fisk alltså. Han fryser fortfarande...

Själv har jag tillbringat dagen hemma med hundarna. Ja jag var ju i Hällevadsholm och hämtade Lisa också förstås. Alice var naturligtvis med och hälsade på Baloo som blev jätteglad för en ny kompis. Han var i sitt esse, vänta bara tills Alice växt lite grann, då får han nåt rejält att busa med. Som den golden han är så är han ju ganska burdus om man säger så. Men supersnäll. Alice hann dessutom med att kissa in hallmattan, typiskt.

Undrar om kanske Alice är åksjuk för idag kräktes hon igen precis när vi kom fram. Av fyra bilturer under veckan har hon kräkts på tre...

Pirre på Knickerbockers har redan inbjudit till valpträff i februari. Dagen efter är det utställning i Linköping som man kan stanna kvar och delta i om man vill. Det skulle verkligen vara jättekul men attans att det är så långt. I februari kan det ju vara tråkigt att köra 27 mil... men ska allt fundera på det.

Pappa och Smulan var här en stund förut men ingen av hundarna orkade leka med henne, inte ens Alice. Hon hade ju precis varit hos Baloo förstås. Alla låg utslagna på golvet så Smulan blev mäkta besviken. Jag passade på att klippa klorna och ansa bakhasorna på henne istället och då somnade hon nästan i mitt knä. Hon ääälskar när man pysslar med henne lilla snuttan.

Inga kommentarer: