lördag 19 juli 2008

Vädret

är som vanligt snabbt växlande. Just nu vräker regnet ner så det riktigt dånar. Förut idag har det ena stunden varit soligt och jättevarmt och andra stunden har det mulnat på och regnet hängt i luften. Fast på tisdag förstår ni, då kommer sol och värme! Det står det på www.yr.no så det tror vi på.

I alla fall har jag målat grinden idag så nu är den svart och fin. Så svart att vi förstått att den kan innebära en fara för den som kommer sent (i mörkret) och inte är med på att där finns en grind. Roger var på Överby förut och kom hem med små reflexer som ska sättas på. Det blir nog bra. Tänker speciellt på en viss dotter jag har som jobbar till mitt i nätterna och kan vimsa till saker som få.

Lisa och Natali har förflyttat sig hem till Natali idag. Inte nog med det, Nova fick följa med också. För "Baloo blir så glad om han får en kompis att leka med", jadå det blir han verkligen. När det gäller Nova så "behöver hon komma ut och se nåt annat"! Jodå, Baloo blev jätteglad och Nova kom ut i världen på utflykt. Nu ska de sova där inatt, hoppas de har lekt färdigt då. Det går nog bra och tjejerna har ju kul med hundarna.
Egentligen ville Lisa haft Nikki med sig men hon löper ju så det gick ju inte. Konstigt att inte Nova börjat än, det kan inte vara långt borta. Förra gången låg hon bara en vecka efter Nikki. Hade ju varit lika bra att få det avklarat på samma gång om man säger så. Fast har man nu flera tikar så är det bara att gilla läget.

Inga kommentarer: