onsdag 23 juli 2008

Båtshunden Nellie

Idag har vi haft en jätteskön dag ute på sjön. För första gången har Nellie åkt båt och det gick jättebra. Hon la sig på durken mellan mina och Rogers fötter och såg hyfsat lugn ut.



Väl framme så insåg vi att vi glömt parasollen men vi gjorde en provisorisk koja där hon tillbringade större delen av dagen. Så fort hon misstänkte att någon tänkte blöta ner henne så gick hon in och la sig där.




Det var minst sagt svinkallt i vattnet så jag förstår att hon inte ville bada. Roger däremot kom faktiskt i till slut. Då fanns det ju ingen återvändo för undertecknad heller så jovisst, jag har badat!




Trots att jag tyckte Nellie skulle få avgöra själv om hon ville bada eller inte så tyckte Roger att hon nog visst skulle det. Han bar helt sonika ut henne en liten bit så hon blev tvungen att simma in. Nog simmade hon alltid! Hon kunde inte fort nog komma iland stackarn.




Detta hemska elände blev hon utsatt för ett par gånger, avsvalkad blev hon i alla fall!



Lisa och Natali har just varit iväg på dagens andra badtur. Efter vi ätit kom Carolina (som jobbat idag) och frågade om de ville följa med till Gårvik och bada. Så då bar det iväg igen.
Som det ser ut så kommer vädret att hålla i sig så det är väl bara att njuta. Man får väl åka ut på sjön för det är bara där det är behagligt när det är värmebölja.
Men det är ju semester!!!!

Inga kommentarer: