söndag 27 juli 2008

Nehej då...

bloggen har inte tagit semester! Det är bara så att efter att ha varit ute och badat hela dagarna så har inte varken orken eller hjärnan varit på topp. Man blir ganska seg efter en dag i solen.
Ja vi har varit ute med båten varenda dag sedan i onsdags nu. Vi åker en bit ut till ett favoritställe vi har mitt emot Lilla Bornö. Det gäller ju att passa på nu när det är så hett.
Varje dag ställer jag klockan (!!!) för att vi ska komma upp i tid. Det gäller att åka hemifrån senast 9 för annars är hela Bohuslän redan ute och man får ägna förmiddagen till att hitta en annan plats att lägga till på.
Nellie har blivit riktigt van vid att åka båt men se bada det är inget kul. Ibland har hon trots det fått ta en kort simtur (under tvång om man säger så) för att svalka av sig. Då simmar hon snabbt för att komma iland och kunna springa upp till sin lilla "hydda" och ta skydd.



Vi andra däremot är i vattnet med jämna mellanrum. Inte för att vattnet är så jättevarmt utan för att annars skulle man få värmeslag.



Ibland gräver hon en liten grop i sanden och lägger sig i en stund i skuggan.



Idag var det redan en båt som lagt till när vi kom ut och de hade också en liten hund med sig. Det gick jättebra men Nellie visade väl ganska omgående att hon är ganska dominant så den andra vovven höll sig helst hos sin familj. Nellie stannade också hos oss men hon var allt uppe på klipporna och kollade ibland.



På andra sidan vattnet hördes också en hund så hon hade fullt upp att hålla koll på om det skulle komma någon mer.



Nu har Nikki löpt klart men istället har Nova dragit igång. Synd för annars hade jag tänkt ta med dem så de fått bada med Baloo. Han har det bra han, badar varje dag. Inte för inte är han ju en golden som älskar att bada i allt som flyter.
Nikki och Nova får nöja sig med vattenslangen här på gårdsplanen, de blir helt tokiga då. Stackars Nellie springer då nedanför slänten och väntar på att kusten ska bli klar! Snacka om att avsky vatten....

Inga kommentarer: