söndag 6 juli 2008

Snabba väderomslag

Ja nu har verkligen vädret ändrat sig! Just nu öser det ner ute så det riktigt dånar. Det är i alla fall skönt att det svalnat av nu men visst, om ett par dar när det fortfarande regnar är det inte lika kul längre.

Idag kom Emilie hem från Smögen där hon jobbar. Hon har haft 40 graders feber sen i förrgår men proppat i sig Alvedon och jobbat ändå. Idag gick det inte längre utan hon kom hem och gick i däck. Ringde Jourcentralen i Lysekil och har varit där nu i eftermiddag. Halsfluss och penicillin.
Hoppas nu bara inte Lisa åker på detta också, skulle just vara typiskt. Hon ska få åka med kusin Natalis familj till Skara Sommarland till helgen så hon får inte bli sjuk nu. För en stund sedan kom Anki (Natalis mamma) och hämtade henne, de ska på bio i Uddevalla. Egentligen skulle de sova här sedan men det är omstyrt så de sover hos Natali istället. Allt för att de inte ska smittas.

Nu är jag riktigt nyfiken på hur det gått för Skrållan och Nalle i Vilsta, hoppas jag snart får rapport i gästboken. Hade de lika varmt där uppe igår som det var här så hade de en mäktig dag vill jag lova. Vet inte vad som är värst på utställning, värmebölja eller regn?

Inga kommentarer: