lördag 5 juli 2008

Puhhh....

...så varmt det varit idag! Jag har nästan mått dåligt rent ut sagt. Egentligen är det bara stranden man kan vara på såna här dagar men där var inte vi. Roger skulle svetsa på grinden och själv hade jag också ett och annat att göra. Sen dök Stellan och en kille till upp för att hämta en båt vi hade stående här så Roger fick komma hem för att hjälpa dem. Då ringer Lisa från farmor och säger hon är sjuk så hon vill bli hämtad. Efter middagen fick Roger vackert åka ut till Grundsund alltså. Så inte blev det någon grind klar idag heller.
Kan tillägga att Lisas sjukdom kallas hemlängtan!



Eftersom Smulan var ensam hemma i eftermiddag så gick jag upp och hämtade hit henne. Tanken var att de skulle få leka en stund och springa av sig tillsammans men det var inte någon större fart på dem. Undra på det, inte ens hundarna orkar med denna värme.



Nikki och Nova är nog de som tycker det är jobbigast. På kvällarna orkar de knappt ta sig runt vår kvällsrunda. Det går inte fort. Nellie och Smulan brukar trots allt ta några race och Smulans tunga är numera ett riktigt kännetecken på denna lilla damen.



Nu ska vi äta kräftor och dricka ett gott glas vin! Sen får vi väl se om det går att få ner innetemperaturen så det går att sova inatt.
Fast nu kommer ju snart regnet och då är man inte glad för det heller, när är man nöjd?

Inga kommentarer: