måndag 21 juli 2008

Flocken

är komplett igen! I eftermiddag var jag och hämtade hem Lisa och Nova igen så nu känns allt som det ska igen här hemma. Nikki och Nellie blev glada när Nova dök upp igen men allra gladast blev ju Nikki för att Lisa kom hem igen. Så är det alltid, Nikki saknar Lisa, det märks väldigt tydligt. En annan som inte heller trivs när Lisa är borta är Selma, en av våra katter. Selma sover alltid hos Lisa men när inte Lisa är hemma vet hon inte vart hon ska ta vägen. Ofta struntar hon i att komma hem överhuvudtaget då men så fort Lisa är tillbaks så kommer även Selma hem till kvällen. Märkligt men sannt.

Baloo och Nova har riktigt fattat tycke för varandra, de kommer otroligt bra överrens. Baloo är ju inte van att ha en hundkompis dygnet runt så jag antar att han är ganska slut nu när Nova åkt hem. Nu väntar vi ju på att Nova ska löpa så det kan ju dröja innan de ses igen om det vill sig.

Apropå löp så har Smulan också börjat nu. Lika bra det, vi har väntat på henne också. Nu hinner hon precis bli klar inför agilitykursen startar igen. Det är ju så tråkigt att behöva missa pga löpet.

Idag har jag köpt en flytväst till Nellie! Det var meningen redan förra sommaren men då var det ju sånt dåligt väder att vi aldrig var ute. Nu hoppas vi ju på bättre väder och då har vi sagt att lilla Nellie ska få följa med. Vi får väl se hur det går med den saken men flytväst har hon nu i alla fall.

Roger jobbar fortfarande, de är iväg och sjösätter sista båten som ska levereras innan han kan ta sin semester. Det blir säkert en sen kväll fast han började före kl 6 i morse för att hinna. Med lite tur så krånglar inget nu så vi kan få lite ledighet tillsammans. I värsta fall så blir det jobb imorgon också. Den som lever får se....

Inga kommentarer: