onsdag 21 maj 2008

Stackars Wilda

är sjuk! Elin har varit så orolig några dagar för att Wilda inte varit sig lik, idag var de hos veterinären.... hon har livmoderinflammation! Stackars liten. Nu var det väl inte allra värst för hon fick en penicillinkur i avvaktan på operation så det blev i alla fall inte ett akut ingrepp. Vi får hoppas det snart blir avklarat, tänker på er nu!

Vi andra åkte till Tanum för vår onsdagsträning som vanligt. Idag följde Emilie med också så vi hade tre hundar med oss, Nellie, Smulan och Nikki. Lisa och Emilie lyckades faktiskt få Nikki att ta både däcket och tunneln, helt okey för en nybörjare!

Smulan busade runt som vanligt men efter ett tag skärpte hon till sig och lyssnade faktiskt på mig trots att hon gärna ville lek med pigga Vickie också.
Nellie har varit en liten fotomodell idag för när jag gjorde "Agilityboken" märkte jag att vi nästan bara hade agilitybilder på Smulan. Därför är det nästan bara Nellie i bilderboken om "Onsdagsträning".
Visst är de söta på bilden Lisa och Nellie?



1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för omtanken, det värmer!
Prata med hundpsykologen, hon skulle kommit imorgon men vi ställde in.. Hon jobbar ju på blå stjärnan och hon tyckte absolut vi skulle försöka operer så fort som möjlig. Gärna imorgon eller på fredag. Så ska ringa de igen imorgon och hoppas på att vi får det gjort!

Kram Från Elin och Wilda!