tisdag 20 maj 2008

Sol, regn, sol,hagel, sol!

Snacka om växlande väder men ena stunden skiner solen sen regnar det en stund och så skiner solen igen. Dessutom har det haglat en del. Värdelöst när man som vi har markiser. Naturligtvis regnade det just när vi var ute och gick förut, hur mysigt som helst är det med pälshundar då. De luktar ju så gott hela kvällen också.
Smulan är lite rolig när det regnar, det gillar hon INTE! Hon ger intryck av att vara 5 cm lägre när det regnar, det är nåt med kroppshållningen, hon liksom kryper ihop. I vintras hade hon regnkappa för att hon tycker så illa om att bli våt. Annat är det med mina monster, de bryr sig inte ett dugg. Snarare älskar de vatten! Jag kan tex aldrig tvätta bilen när Nova och Nikki är ute för de hoppar efter vattenstrålen hela tiden så jag är rädd de repar lacken. Bara att vattna blommerna ute är ett kapitel för sig själv, de kastar sig upp i alltihop bara för att komma åt vattnet.
Om det regnar när de är i hundgården så står de på två ben och försöker fånga droppet från plåttaket. Regnar det så mycket att det smattrar så måste dessutom skälla på regnet/taket! Koko säger jag bara!

I morgon bär det av till klubben för att träna, då vill vi INTE ha regn!

Inga kommentarer: