fredag 2 januari 2009

2009

Nyåret är avklarat och nu är det det dags att lära sig skriva 2009. Det brukar ta ett tag innan det flyter.

Nyårsaftonen var lugn. Hundarna sprang ut och in hela kvällen precis som vanligt. De reagerade inte alls på att det small runtom. Inte ens vid tolvslaget när det sköts som mest visade de nån reaktion. Skönt!

I morse var det minus 10 grader, huga vad kallt. Faktiskt kallaste hittills denna vintern. Ändå långt ifrån temperaturerna längre norrut.

Imorgon startar My Dog i Göteborg. För min del blir det måndag och tisdag som det blir till att åka dit. Kusin Veronica ringde igår kväll och meddelade att på måndag mellan 13-17 ska vi dessutom ansvara för Leonbergermontern!!! Nåja, hon hade blivit tillfrågad och lovat fråga mig. Vad svarar man? Jodå klart vi får ställa upp. Fast lite ironiskt är det ju, jag är ju färskaste Leonbergerägaren i Sverige...
Nu har ju som tur är Veronica varit med ett tag så det blir väl mest hon som får svara på frågor och ha mig med som sällskap.

I eftermiddag blir det nog en tur med Alice ut till Veronicas hundar en stund. Lisa ska till en kompis, de skulle till Torp och shoppa. Igen.

Annars ser januari ganska bokat ut redan i almanackan. Den 10:e börjar inomhusträningen i ridhuset som vi hyrt in oss i. Varje lördag i åtta veckor.
Helgen den 17-18 ska Lisa och Josefin (Veronicas dotter) gå en kurs i juniorhandling i Göteborg. Antagligen får det räcka med en av dagarna trots att den eg är på två. Men man vet ju aldrig. Sanna på Teamaides (en av Veronicas uppfödare) är en av de som håller i den kursen.
Sen är det symposium i Alingsås den 31:e. "Påverkan eller åverkan" om inlärning hos hund. Detta har jag fått möjlighet att gå på via klubben och det ska bli jätteintressant.

Det lär inte bli nåt problem med tidsfördriv på helgerna här inte!

Inga kommentarer: