söndag 18 januari 2009

Dagen efter

Ja då menar jag dagen efter handlingskursen alltså. Alice har sovit som en stock ända till kl 6,50, trots att hon dessutom sov mer eller mindre hela kvällen igår efter vi kom hem. Lisa störtade i säng tidigt och sover fortfarande.
Jag förstår att de var trötta för oj vad mycket de lärt sig och tagit in.
Lisa skrev rent sina anteckningar på datorn igår kväll, riktigt bra hade hon fått ihop det. Den här kursen var otroligt bra och kan verkligen rekommenderas om den blir aktuell igen. Tjejerna som höll den (i VAKK:s regi)är otroligt duktiga och framförallt bra på att förmedla sin kunskap till ungdomarna.
Egentligen var ju kursen på två dagar men Veronica är upptagen idag och själv tyckte jag det fick räcka med en dag. Visst skulle det varit kul om de kunnat gå båda dagarna men åtminstone för vår del räckte det gott med en. Det tar så hårt på krafterna att lära sig så mycket så det skulle nästan vara uppdelat på två olika helger i så fall. Riktigt bra var det i alla fall!

I Angered finns det ett ställe som heter Hundstället Hjärtat, det var alltså där vi var igår. Så avundsjuk man blir...en fin inomhuslokal där det hålls alla möjliga hundkurser och träningar. Tänk om vi haft nåt sånt här uppe i våra trakter! Själv är jag ju överlycklig över att vi lyckats hyra in oss i Björnäs Ridhus för våra lördagsträningar men tänk er RIKTIGT inomhus! Alla vet väl hur kallt det kan vara i ridhus även om det nu är väderskyddat...
Dessutom finns ett litet café med försäljning av fika och godis samt försäljning av diverse hundprylar och tillbehör. Naturligtvis hittade vi något som måste köpas, det gör man ju alltid...

Skickar ett grattis till Eva på Vallkrokens som var på utställning med sötnosarna Skrållan och Saga igår. Skrållan blev BIM och Saga BIG3, GRATTIS!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för Grattiset!!
Gå in på SSSK:s hemsida och kolla i högra kolumnen och där står nåt om en snygg kändis...mer säger jag inte...men tankarna går till min syster Smulan.
Hmmm...nu fick ni nåt att fundera på ;-)
Nosisar till er alla från Skrållan.
PS. Saga hälsar också och Tackar för Grattiset ;-)