torsdag 8 januari 2009

Snö och halka

I morse när jag gick upp snöade det som bara den. Inte så där jättekul när man ska iväg till jobbet tidigt på morgonen. Vi är ju inte så vana vid det här menar jag. Det var glashalt hela vägen till Uddevalla men det gick bra.
Under dagen har det varit omslag så äntligen har spolarvätskan i bilen vaknat till liv igen. Skönt, det underlättar.
Vi var ute på kvällens promenad med hundarna för en stund sedan. Det var inte genomtänkt. Det var blankis här på vägen så det gick knappt att ta sig fram. Hoppas det blåser rejält inatt så det förvinner helt.

Igår var jag i Tanum på styrelsemöte så imorgon blir det att skriva protokoll igen. På lördag börjar träningen i ridhuset på Björnäs, det ska bli skönt att komma igång igen nu. Det har allt varit lite slarvigt med träningen ett tag men det får väl vara ursäktat över alla storhelger som det är så mycket annat. Nu ska vi ta tag i detta igen alltså. Nikki löper så hon får vara hemma men det finns ju ett urval att välja på här så att säga så ingen behöver komma hundlös.

Eftersom hon löper så är det väldigt lättantändligt mellan henne och Nellie just nu. Som alltid när någon löper. De ryker ihop minst en gång varje dag. Går omkring och blänger hela tiden och plötsligt så blixtrar det bara. Inne har jag insett att det är lika bra att ha dem åtskilda men när de springer lösa ute går de tillsammans. Ibland exploderar det även då men oftast fungerar det bra då. I hundgården lämnar jag ju aldrig de två tillsammans efter förra årets stora sammandrabbning.
Ja ja...även detta löp tar väl slut och då brukar allt återgå till det normala igen.

Imorgon åker julgardinerna och adventsljusstakarna ner, allt annat pynt är redan borta. Åhhh vad skönt det ska bli att få bort sista resterna av julen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er i halkan!!!
Jag har precis vart ute o saltat typ en halv säck o det bara för att få in hästen... Hoppas att det är borta i morgon annars tar vi andra halvan...
Stannade ni länge på mydog i tisdags eller???
Det var så skönt att komma hem o bara slappa sen...
"kul" att gå upp tidigt o jobba igår eller???

Ha det gott///Veronica med jyckar...