söndag 31 januari 2010

Snö...igen!

I dag har jag och Nellie varit på ridhusträningen på Björnäs. Med tanke på att det var riktigt länge sedan Nellie var i gång så gick det faktiskt jättebra.
Eftersom hon precis löpt så åkte hon på en dusch igår kväll för att kunna följa med idag. Med den kylan vi har nu så är det inte dumt med en riktig hundfön. Dusch och tork gick på en halvtimma, kan inte säga annat än att sheltie är en riktigt behändig pälsras. Å andra sidan blev det ingen borstning.

När vi kom hem började det snöa igen!!! Har vi inte snart fått tillräckligt? Är så förbaskat trött på både snö och kyla.
Kände mig lite frusen så efter maten blev det en stund i sängen. Med sällskap av fyra sängkamrater fick jag snart upp värmen i alla fall.



Sen var det ju dags för den vanliga promenaden. Vi tog med oss alla hundarna och hämtade upp mamma och Smulan. Så fick alla hundarna rumla runt lösa en stund på deras snötäckta gärden.
Smulan blir ju helt överlycklig när hon får busa med de andra kompisarna. Då glömmer hon helt att hon absolut inte gillar snö och kyla annars.








Inga kommentarer: