fredag 13 februari 2009

Vilsta

Denna helgen håller vi alla tummar och tassar för hela tjocka Vallkroken släkten som har begett sig till Sheltiespecialen i Vilsta! Inte att förglömma Smulans pappa Izor också förstås.
Hoppas det går bra för er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har vi landat här hemma igen.
Utställningen gick väl så där. Skrållan tyckte inte om att bli visad av sin "fammo" så hon hade varit så rädd på bordet lilla fjollan, och fick ett blått band! Med facit i hand så hade jag hunnit springa mellan de två ringarna och visat henne också, men man lär sig så länge man lever! Saga och Skrållan skulle in samtidigt i var sin ring och dela på sig går ju inte... men jag hade hunnit till den enskilda bedömningen av henne om jag hade tänkt mig för lite. Men gjort är gjort.
Hennes pappa fick lika färg på sitt band p g a sitt stop!!!

Saga däremot fick ett rött band på sin första off utställning, det var tufft i konkurrensen så där blev hon oplacerad. Kan tillägga att det var 39 st i hennes klass, så jag är nöjd med hennes släta 1:a, och hon skötte sig exemplariskt!!!
Släktingen Nalle som jag fått äran att visa fick också han ett rött band, men ingen placering. Han var bara intresserad av var matte Carina hade gömt sig.
Vi har i alla fall haft en trevlig helg tillsammans med många goda skratt.