torsdag 19 februari 2009

Izor

Idag kom tidningen Brukshunden. Ni som fått den kanske såg reportaget om Nordiska Mästerskapet i agility i Hamar i november. I så fall kunde ni där läsa om Smulans pappa Izor med matte Annika Mojanis som tog guld i mediumklassen och kan titulera sig Nordisk Mästare. Kan inte låta bli att visa samma bild, vi är ju omåttligt stolta över "släkten"!



Roger tittade ordentligt på bilen idag, ni vet jag blev ju påkörd igår. Visst fanns det skador under smutsen. Ringde försäkringsbolaget och åkte sen in till verkstaden och visade upp den. Omlackning av stötfångaren blir det minst i alla fall så jag blir av med den en vecka. Hej å hå, som det kan gå. Skönt att ingen hund var bak i bilen i alla fall, det är ju ingen stor bil heller.
Ja såna tråkiga saker har jag varit tvungen att ta tag i idag på min extralediga dag. Lisa har ju lov så tog ledigt för hennes skull.

Alice mår bra i alla fall. Nu kan man inte se nånting på henne, hon har ju inte ont nu när hon äter Rimadyl. Det är ju på gott och ont för det blir än svårare att hålla henne lugn. Hon tycker det är skittråkigt att inte få vara med de andra, stackarn.
Fast vad skönt det kändes att se henne resa sig i morse helt utan svårighet igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad skönt att Alice tycks svara på medicinen, då ska det väl bli ordning och reda med tiden ;-)
Och bilen ska du också få fixad, ja allt tycks ordna sig till slut!!

Visst är vi alla stolta över Annika och Izor som presterade såå bra i Hamar. Synd att ni inte var där och fick se detta vinnarlopp live, kan lova att era ögon också hade varit våta...

Ge Alice en extra klapp från oss.