onsdag 25 juni 2008

Nedräkning

Jaha, då har första gänget på jobbet gått på semester, så nu har äntligen den riktiga nedräkningen börjat. 3 1/2 vecka kvar att jobba alltså. Det känns ungefär som att det inte blir semester förren till jul, antar att det beror på att vi i år skjutit fram semestrarna en vecka.
Fast å andra sidan är det ju skönt så länge man har den att vänta på. Vädret är ju ändå inget att hurra för just nu.

Igår var vi på agilityn igen. Gick väl sådär för de flesta. Smulan gillar inte den gungbrädan som är uppe på klubben av någon anledning. Den jag har här hemma går bättre fast den i mina ögon är en sämre variant. Nellie har inga som helst problem, där är det snarare Lisa som behöver träna upp sig på framför- och bakombyten. Mina sådana ska vi bara inte tala om.
Nu är det bara en gång kvar före sommaren och sen är det inte dags förren i höst igen då vi ska ha de sista fyra gångerna. På ett sätt ska det bli skönt med "lediga" kvällar, är lite tröttsamt att köra såpass långt för kurs och träningar, så efter en intensiv period är det skönt med ett uppehåll. Det gäller bara att hålla träningen igång på egen hand och det kan det bli lite si och så med. Blir det sen värmebölja så faller ju allt ur, då orkar man ju ingenting. Det är kanske så det ska vara på sommaren.

Bara imorgon kvar på denna arbetsveckan nu, sen är det helg!




Inga kommentarer: