söndag 20 april 2008

Redan Söndag

Visst är det konstigt vad fort de lediga dagarna går? Fast i ärlighetens namn är det ju bara söndag förmiddag än.
I fredags fick jag besök av lille Måns 10 månader med mamma och pappa som heter Anna och Tomas. Tomas och jag jobbade ihop på Intersport tills 2001 och har hållt kontakten sen dess. Några år hyrde de ett hus här av min pappa men sen köpte de ut hans mammas hus i Lysekil och flyttade dit. Sista gången vi var i Thailand för 2 år sedan (vi har varit där ett antal ggr) åkte vi tillsammans med dem. Det var innan Måns kom till.
Sen på eftermiddagen kom min äldsta dotter Emilie hem och hälsade på också. Alltid lika roligt så klart.

Igår (och även i fredags) var det ju ett underbart vårväder. Mamma och Smulan kom hit och vi tränade lite på agilityhindren. Nellie är bara sååå snabb! Hinner knappt landa mellan hindren! Sen kan man säkert kommentera tekniken men hon har faktiskt missat några lektioner nu så det finns att fila på när hon får följa med igen.

På kvällen tog vi vår kvällspromenad ute på markerna bakom gården. Nu har det ju äntligen torkat upp så man kan gå där utan stövlar. Hundarna stortrivs ju när de kan springa lösa runt oss hela tiden. Man får hålla koll efter rådjuren bara, igår såg vi tre st på avstånd. Inte så kul om hundarna skulle dra iväg ut i skogarna.

Kikade in på Vallkrokens, tänk nu är valpisarna redan tre veckor och har verkligen blivit valpisar! Se efter själv så får ni se så söta!

Inga kommentarer: