tisdag 1 april 2008

Agility rapport!

Igår var det agilitykurs igen.
Himmel vad kul det är! Vet inte vilka som har roligast, fyrbenta eller tvåbenta. Nellie och Smulan (och de andra hundarna också) fullkomligt älskar detta redan. Roligast är hopphinder och tunneln. När Smulan ska köra så vill hon inte sluta, när hon kört raddan (hopp-tunnel-hopp) vägrar hon stanna hon bara vänder och tar samma väg tillbaks och så vänder igen. Tunneln kan hon springa hur många gånger som helst fram och tillbaks. Hon kan inte gå förbi tunneln utan att ta några varv i den! Nu är ju inte Smulan van att föras av mig så i ärlighetens namn lyder hon inte perfekt när hon kan ha så här kul.
När hon var tvungen att stå bredvid medan nån annan hund fick köra så tjöt hon! Hon bara ville iväg och helst få ha banan för sig själv.
Nellie är också lycklig på plan men är nog lite mer disciplinerad eller hur man ska säga. Hon har också ett litet försprång eftersom vi har en liten hemmagjord bana hemma i trädgården där hon och Lisa håller på. Smulan har givetvis varit med också nån gång men hon har ju precis fyllt ett år så hon har inte fått träna så mycket.
Skulle gärna haft en bild att visa men tyvärr har jag så fullt upp när vi är där att det inte blivit nån ännu.

Vallkroken c-kull föddes ju i helgen, tyvärr blev den trefärgade hanen bara två dagar. Nu hoppas vi de andra tre ska växa och frodas, vi ser fram emot att följa de små liven framöver!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå där!
Jag tycker mig kunna se lilla Smulan på agilitybanan, en svart liten boll som fart runt i all världens fart, den underbara lilla prinsessan :-)
Som uppfödare blir man glad när man vet att hundarna har det bra. Det värmer mitt hjärta att Smulan kom till Skinnfälleröd.
Kram från "mommo".