onsdag 10 juni 2009

Skitväder

Hej å hå vad det regnar idag. Känns inte särskilt kul att tänka på att man börjar sin sommarsemester om en dryg vecka. Det är ju så förbaskat kallt också så sommarkänslorna är väldigt långt borta.

Lisa slutar skolan på fredag och givetvis ser det ut att bli riktigt regnigt och pestigt då. Typiskt, en skolavslutning SKA det ju bara vara fint väder på!

Fredag eftermiddag bär det sen iväg med Lisa och Nellie på årets Ungdomsläger som SBK Väst arrangerar på Såtenäs i år. Tur att Nellie precis hunnit löpa klart så hon kan följa med, får väl bada henne imorgon kanske så hon inte fortfarande luktar gott.

Carro har antagligen haft sommarkänslor igår för hon har gjort rent vår pool så den är redo för påfyllning. Kan inte påstå att det lockar just nu men visst, blir det bara varmt så...
Undrar just hur det ska gå när Alice upptäcker att man kan bada även där! Antar att det blir till att sätta upp grindarna vi tidigare haft till altanen för att inte hundarna skulle rymma. Nu blir det alltså för att se till att Alice INTE kommer i närheten av poolen i stället. Nej nu ska jag inte döma henne i förväg, hon kanske inte ens vill bada i poolen!

Tyvärr glömde Carro ta in diverse rengöringshjälpmedel, typ svampar mm, så just nu är gräsmattan på framsidan full av små små microbitar av gul tvättsvamp. Alice ääälskar nämligen tvättsvampar. Konstigt att hon inte blir sjuk av allt hon sätter i sig eller finfördelar. Den magen är nog gjord av stål för hon har bara varit kass i magen en enda gång sedan hon kom hit. Fast den är väl härdad antar jag...

2 kommentarer:

Veronica sa...

Var nu inte så ego, låt henne bada i poolen, för det kommer hon att vilja...=)

Våran pool vågar jag inte tänka på hur det ser ut efter att ett helt gäng lejon lekt i den under hela vintern...

Elin sa...

Blev så arg, så svarar lite kort här nu.. Hade skrivit ett jätte långt mail och så lyckades jag radera det!!
Hon är super trevlig den norskan, har informerat henne. Hon tyckte du var jättebra som tränare!
Kan jag helt klart tänka mig!

Klart att Alice ska få bada,Ni får köpa en egen till charmtrollet:)