fredag 1 maj 2009

Förberedd och klar

Idag har vi haft kalas för Lisa. Visserligen fyller hon inte förren på söndag men då är vi ensamma hemma Lisa och jag och ingen kunde komma heller. Det blev alltså till att fira idag istället.
På förmiddagen tog Roger fram våra utemöbler så vi har suttit på altanen och ätit tårta i ett strålande solsken. Helt underbart!

Kvällen har sen ägnats åt att förbereda inför utställningen imorgon. Alice har fått en underredsbehandling, dvs tvätt av ben och mage. Ja hon har ju plaskat i dammen en del under veckan och rabatterna har väl inspekterats en och annan gång. Då kan ni tänka er. Faktiskt gick det hyfsat att föna henne idag, det har hon varit vettskrämd för tidigare. Klorna är klippta och tassarna ansade.

Lisa ska ha med sig två kompisar och dessutom ska tom Roger följa med. Däremot ska Nikki få stanna hemma, Lisa bestämde att det nog får vara för henne den här gången. Det var väl inte så upplyftande att få höra att hon var "för tjock" förra helgen, inte har hon ju blivit smalare på en vecka heller...

Kompisarna är redan här så vi får väl se om trion somnar i hyfsad tid ikväll så jag får liv i dem imorgon. Själv ska jag strax ta och krypa ner i sängen, är helt slut efter en dag som gått i ett.

1 kommentar:

Eva sa...

Visst är det väl härligt att kunna sitta ute i solen och fika, och Lisa, GRATTIS på födelsedagen i morgon!
Här håller vi som vanligt tummar, tår och tassar för Alice idag. Skulle tro att det kommer att gå alldeles utmärkt och dessutom nu när husse hänger med och hejar på "lilla" damen, då kanske hon visar sig lite extra! Antar att jag kan läsa om det i morgon på bloggen ;-)
Själv ska jag på möte inför våran utställning som är nästa helg, det blev visst rekordanmälningar för våran vårutst. Jättekul !!!
På em är det tänkt att hästarnas sommarhage ska sättas upp, så då får man knata några km och sätta upp tråd, men det är så skönt när det är färdigt och hästarna får gå ute dygnet runt och njuta av sommaren. Ja att njuta var kanske att ta i, för en av isisarna har ju sommareksem...men med täcke och div medikamenter så går det så bra. Lite extra pyssel bara men det gör absolut inget, han är världens goaste häst, lille Bardi:)

Lycka till idag nu!