fredag 10 september 2010

Nyheter

Mår inget bra alls. Håller på att bli sjuk känns det som. Nu har jag haft ont i halsen och kroppen i flera dagar, nu startar näsan så smått också.
Alldeles lagom till utställningen på söndag alltså. Det kommer ju att bli härligt att springa runt med näsa och ögon som rinner på kapp. Ja ja. det blir som det blir.

Passar på att önska alla er som ska till Sofiero stort lycka till! Ångrar faktiskt att jag inte anmälde dit men nu är det som det är.

Fick glada nyheter från Emilie på Åland idag! I samband med att de flyttade dit för 2 v sen så skickade hon in en förfrågan till Viking Line om jobb. De hade alltså ingen annons utan hon bara chansade. De hörde snabbt av sig och ville att hon skulle komma till Stockholm och träffa dem. Lite snopet när hon precis flyttat till Åland.

Resan dit skulle kosta henne 2000 kr + en hotellövernattning. Det slutade med att hon mailade dem och förklarade att hon tyvärr fick tacka nej till intervjun. Eftersom hon är arbetslös hade hon helt enkelt inte råd tyckte hon. Det var ju ingen garanti för att hon fick jobb heller...

Då kommer det ett svar att rekryteraren kan träffa henne på Åland istället under båtens hamntid dagen efter! Vilket var i går. Idag var det klart att hon börjar jobba på söndag!!!

Jag har väl aldrig hört talas om förr att företaget kommer till den sökande när man inte kan ta sig dit...imponerande måste jag säga. Dottern trodde så klart det var kört när hon tackade nej till intervjun.

Kul iaf att hon nu får jobba lite. Visserligen bara ett extrajobb men det är ju bättre än inget. En bra början också så klart. Nu mönstrar hon på Cinderella på söndag och går av på fredag. Eventuellt kunde det bli förlängt över nästa helg också.
Hon är allra mest bekymrad över hur hon ska kunna hitta på denna stora flytande farkost...

2 kommentarer:

Humlan, Bumbi o Johanna sa...

Hon lär sej nog snart. Och jaf tror att hon får gå vid sidan om någon, ett par dagar. Krya på dej. kram

Emilie sa...

Ja det gick då minsann mycket snabbare än vad jag räknat med. Ha det så bra så hörs vi när jag kommit tillbaka från jobbet!:)