söndag 30 maj 2010

Uppe i det blå

Fortfarande svävar jag runt i det blå i ett lyckorus från igår. Kommer att suga på den karamellen länge länge.

Det roligaste var ju att det var Alvas första utställning och att göra en sån debut är ju bara helt underbart. Att sen Alice gick ända till gruppfinal toppade kakan rejält.




Dessutom träffade vi Alice syster Lucky (fd Kola) på utställningen. Hoppas vi kommer stöta på dem fler gånger framöver.



Att Alva skulle slå Kustkärans Ajax kunde jag väl aldrig tro, jag tycker han är enormt fin och han tar fina placeringar varenda gång.



Alice överraskade också med att ta BIR:et mot Kimbo. De har gått mot varann förr och då har alltid han som är en fullvuxen hane vunnit lätt mot lilla Alice.

Det var på alla sätt en jättetrevlig dag, vi var ett härligt leonbergergäng som hade trevligt tillsammans. Vädergudarna var uppenbarligen på gott humör även de.
Synd bara att det är så glest med inoffar i år, skulle så gärna vilja ut på fler för Alvas skull. Men vänta bara...så fort hon blir sex månader så har vi allt lite inplanerat. Vi får helt enkelt ge oss ut på de större då...



1 kommentar:

Eva sa...

Självklart ska du sväva i det blå!
Visst är det roligt när det går bra på utställning även om den är inoff. Nu är det dags för dig att åka på de stora utställningarna och visa upp dina stjärnor ;)
Lycka till i fortsättningen!!!