söndag 7 februari 2010

Sätila

I går var det dags för inoff utställning i Sätila med Nikki och Alice. Kvart över 6 ringde Veronica och sa att de inte skulle åka för Josefine var sjuk, snöpligt men inte mycket att göra åt.
Roger, jag och Lisa for iväg iaf. Vi var tvungna att vara där till start eftersom Nikki skulle in tidigt.
Lisa ställde henne men det gick väl inte så himla bra. Nikki hade ingen större lust att visa upp sig. Hon var seg kan man säga...

Kritik:
Vackert huv men ngt djupt liggande ögon. Ngt osäkra öron. Välvinkl fram o bak. Bra svans. Ngt rullande rörelser. Aningen trånga rörelser fram annars bra rörelser.

Sen fick vi vänta. Och vänta. Det dröjde väl ytterligare tre timmar tills det var Alice tur. Vi hade bra med kläder på oss och fleecefiltar att vira runt oss i stolarna men det var kallt ändå. Det finns väl inget kallare än ridhus på vintern.
Nikki var klart nöjd med att ha gjort sitt för idag...
Alice hon utnyttjar ju alltid all tid till vila, så även idag så klart.Det var fem lejon anmälda men tyvärr bara två på plats, Alice och söta Nellie från Elises uppfödning.
Båda fick HP och blev BIR i valp resp öppenklass.

Alice kritik:
Fem. tik av utm. kvalité. Bra huvud o uttryck. Bra hals, utm skuldra, förbröst & bröstkorg. Bra överlinje. Bra plant kors. Välvinklad fram, knappa vinklar bak. Rör sig bra runtom.
Sen var det tyvärr inga gruppfinaler utan alla BIR gick direkt till BIS-finalen. Optimistiskt tänkte jag att det kan väl inte ta så himla lång tid men efter ytterligare två timmar insåg jag att nej nu skiter jag i det här. Något djupfrysta packade vi ihop och åkte hem.
Kan tillägga att vi knappt tinade upp på hela kvällen...


2 kommentarer:

Veronica sa...

Grattis till Alice BIR!!! Man fryser ihjäl i dessa sabla ridhus...

Thina sa...

Ett jätte stort GRATTIS till Alice BIR!!