onsdag 24 februari 2010

Mera snö och godis

Ja jag kan upplysa om att godisletande i stooor snövall är mycket populärt!!! Hundarna älskar det. Eller ja...alla utom Nikki då. Nikki älskar i och för sig letandet av själva godiset men hon vill liksom inte ha nån konkurrens om det. Då tycker hon det är onödigt att anstränga sig om hon ändå inte hinner först. För med hennes hastighet hinner hon sällan först.
Först är ju nästan alltid Nellie. Jisses sicken näsa hon har den lilla vovven. Sen är hon ju snabb som blixten också förstås. Fast stora klumpedunsen Alice är inte långt efter heller. Sen har vi Smulan som eg inte tycker nåt vidare om snö men det glömmer hon ju när hon härjar med polarna. Hon rusar upp och ner som en liten vessla.

Lilla Smulan startade dessutom dagen i morse med att rusa upp i snövallen för att se om det möjligen kunde finnas något kvar som de missat igår. Nu ikväll fick de härja där en stund igen så jag gissar att hon kommer sysselsätta sig där i morgon också.

Roger har varit uppe och skottat resten av taket. Nu ska det ju bli mer snö imorgon och sen var det väl dags för lite mildväder framöver. Då kommer ju snön att bli ganska tung så det var väl dags att ta det säkra före det osäkra. Vi vill ju inte ha ett takras...


1 kommentar:

Thina sa...

Låter som om hundarna har det jättekul! Gandalf största nöje denna veckan har varit då lill husse har kastat snöbollar ut på fältet och han har sprungit efter dem i djupsnön. Gissa om han har varit trött då jag har kommit hem! =)