onsdag 2 september 2009

Bläää för svamp

I måndags var jag och Lisa som vanligt på klubben. Hon på agilitykurs och jag på valpkurs. Lite taskigt väder men det var iaf inte ösregn.

Igår däremot hade vi rena sommarvärmen igen. Veronica var här med Crazy och Humlan så vi tränade lite. Alice och Humlan svalkade sig i dammen men fegisen Crazy gillar inte vatten. Kan hon verkligen vara ett lejon?
En fika hann vi med så klart med en massa tjöt som vanligt. Måste ju gå igenom planerna inför hösten.

Idag var det regn igen. Hela havet har stundtals kommit ner uppifrån. Varvat med sol. Man blir inte klok på det här vädret. Vilka höstkänslor man redan fått...undra på det när det är mörkt redan före kl 21. Vad fort det gått...

Roger var i skogen igår igen och plockade svamp. Lär mig aldrig förstå det nöjet. Det är andra gången på bara några dagar och sen får han ju sitta hela kvällen efter och "sopa" eländet. Det är inte lite han kommit hem med heller. Här om dagen var det 3 fulla plastkassar med kantareller och 2 halvfulla papperskassar med annan svamp. Igår var det 2 plastkassar med kantareller igen. Det finns tydligen hur mycket som helst nu efter allt regnet.
Om svamp tycker jag inte!. Tycker det är rent äckligt. Smakar ju noll och ingenting och har en äcklig konsistens. Bläää...

2 kommentarer:

Pirre sa...

Svamp är skitgott!!

Veronica sa...

Svamp är skitäckligt...
Hatar verkligen svamp...