torsdag 9 juli 2009

Skinnfälleröds Vakt HB

Har rast!




De har noga utfört sitt jobb även idag. Grannen på andra sidan vägen vågade sig ut till sin soptunna och det är ju inte riktigt tillåtet enligt vaktbolaget. Var och en ska hålla sig på sin tomt, vägen är vår! Efter ett sånt arbetspass har man väl rätt att ta en liten extra rast...
Dessutom har de ju full koll på hela grevskapet från vår trappa så de lär knappast missa nåt ändå.

4 kommentarer:

Eva sa...

Det är då inte dåligt att ha en sådan vaktstyrka liggandes på trappan, förstår att de observerar ALLT som rör sig kring eran gård!!!

Här håller vi på och packar husvagnen i ösande regn, i morgon bär det av till Alfta och utställning på söndag. Det får bli en "lillsemester" för Mats. Saga är anmäld och hon har ju ff sin sommarstass på sig ... men det får gå ändå! Hur som helst så blir det skönt att få åka bort en helg. Jag har ju snart avverkat min första semestervecka, och vädret ja, det har ju inte varit det allra bästa!

Hälsa Smulan och hennes tvåbenta skötare :-)

Kramar till er alla.

Ellen sa...

Så gullig vaktstyrka ni har!!!! Vad får dom i lön? (Mina hundar som undrar...) Här blir avtalsenlig lön bestående av hundmat och om man har tur så skäller inte matte el husse när det kutas utmed staketet och skälls så man blir galen på allt som rör sig på vägen förbi huset. GRRRR!
Ha det så bra i sommarsverige!

Carina sa...

Jag måste bara tala om att det översta fotot där alla ligger på rad i vakt ...ja..det är jätte bra !! Hur har du lyckats ta det ? Förstår att dom blir trötta av allt spanande på folk o allt som rör sej.
Stackars dej att ha så ont i armen ! Hoppas att doktorn kan tänka ut någon medicin som hjälper men som du inte mår illa av.
Lycka till på utställningen i helgen !

Pirre sa...

haha, vilken härlig bild.. =)