lördag 22 januari 2011

Snart slut på långa tråkiga januari! Man märker redan hur mycket ljusare det blivit. Nu är det ljust när jag kommer hem från jobbet, underbart. Mornarna märker jag inte dock, beror på att jag ju åker hemifrån så tidigt så det kommer dröja evigheter tills jag tänker på det. Väl på jobbet har jag ju liksom ingen koll på det.

Besked om tjänsten jag sökte ska jag få ca 15:e februari. Vet ju inte ens vad jag vill. Vill, vill inte. Vill, vill inte...vill? Trivs ju så himla bra med mitt nuvarande och mina remisser. Man vet vad man har och inte vad man får.
Ja ja...kanske aldrig ens behöver fundera på detta...fem heltider ska anställas varav en redan är vikt till en som redan jobbat med detta på heltid. Fyra kvar alltså och varför skulle just jag vara en av dem...

Carro har funderingar på att snart komma hemåt så vi får väl se. Med henne kan det alltid hända saker från ena dagen till den andra så ett tu tre kan hon vara här igen. Om hon sen stannar är ju en helt annan historia. Det skulle onekligen vara skönt att ha henne på hemmaplan eller åtminstone närmare, typ Oslo som hon funderar på igen. Då är det lätt och billigt att ta bussen hem över helgen. Passar mamma bra.

Just nu förbereder jag mig för en leonbergervalpträff idag. Vi är några "utomstående" som är inbjudna och ska åka på den. Bilder kommer så småningom hoppas jag.1 kommentar:

Emilie sa...

Håller tummarna för att du får tjänsten!:) Kram