söndag 14 mars 2010

Nu har hon kommit!











Igår morse strax efter 7 satte vi oss i bilen och styrde mot Motala. 28 mil senare var vi framme och fick möta vår nya familjemedlem och alla (ja förutom de som hunnit flytta) vackra syskon.

Lite valpklämmande och pappersskrivande och en god kopp kaffe, sen var det samma 28 mil hem igen.
Valpis slocknade direkt i bilen och sov till Mariestad. Där skulle vi nämligen stanna vid Godislagret (eller vad det nu heter) och köpa godis. Tog ut henne vid sidan av parkeringen och efter två steg fixade hon lydigt en kissepöl. In i bilen igen och sen sov hon resten av vägen också.

Väl hemma fick hon möta de andra hundarna. Hon tyckte nog att framför allt de "två blå" såg skumma ut. Alla hundarna var väldigt nyfikna på henne förutom Nellie som snarare nonchalerade henne.
Smulan var också här en sväng och hon blev överförtjust! Plötsligt var hon ju inte minst längre, hon skulle bara veta hur länge det varar...hon ville leka direkt.
Alice studsar och hoppar och vill också leka medan de två blå är lugna och låter henne hållas.

I natt sov hon sött ända till kl 5. Hon la beslag på Nellies mjuka bädd, den har ju Alice också alltid gillat. Nellie själv ligger ju ändå i sängen...
Snabbt ut och kissade sött i snön med matte iklädd rosa pyjamasbyxor natten till ära. Allt för att spara tid i kisserusningen...
Sen gick vi in och efter en kvart somnade hon om igen och sov till 7. Duktig liten tjej.
Själv slumrade jag väl om också för jag hann att drömma tre olika varianter av samma mardröm. Alice och valpis rymde!!! De tog tre olika håll. Jag såg dem springa längre och längre bort utan att lyssna på mig som skrek som en stucken gris...ja det var riktigt skönt att vakna igen vid 7 alltså. Undrar om man har nån inre oro eller??? Ha ha.



1 kommentar:

Eva sa...

Så bedårande söt man kan vara...undrar hur det känns att gosa i den pälsen??? När ska ni döpa henne och till vad?