tisdag 2 november 2010

Specialsök

Vilken helg vi haft!!!
I fredags packade vi bilen och for iväg mot Medevi. Vi, det var Thina och jag det. Alice och Gandalf (Thinas collie) var också med. Kom fram till Pirre vid 19-tiden.

Upp tidigt på lördag morgon, kursen började kl 8. Under förmiddagen lärde vi oss första stegen i hur vi tränar in preparatsök. Vi valde mellan att söka på olja eller kantarellkok. Alla valde av någon anledning kantarell...gissar att alla såg möjligheter i det, ha ha...


Efter lunch satte vi oss i bilarna och åkte till Vadstena. Där tillbringade vi eftermiddagen på föreläsningen "Hur lär djur". Så otroligt intressant! Dessutom väldigt mycket som kom igen i kursen vi precis börjat.

På kvällen åt vi gemensam middag på Wärdshuset på Medevi. Jättegott! Någon (hmm) hade ätit lite mycket chips innan bara och orkade inte så mycket. Jag i ett nötskal.

På söndag var det dags igen. Vi fortsatte träna specialsök och avslutade med ID-sök. Detta var en fantastiskt rolig kurs som jag verkligen rekommenderar. Får ni chansen att gå den så tveka inte! Hundia i Motala arrangerade.

Nu skulle jag vilja åka på adventskonferensen i Stockholm i december, får väl se om det blir så. Det är det värsta med att vara hos Pirre...man får bara lust med fler saker. Dessutom har vi anmält oss till Hundutbildningsgruppens uppfödarutbildning i februari.

Till helgen blir det Växjö! Tur att man har hundvänner lite varstans...då är det Pär och Marie vi ska hysa in oss hos i samband med utställningen där.
Helgen efter bär det av upp till Pirre igen, då är det utställning i Mjölby.

Det är mycket nu...


Inga kommentarer: