onsdag 27 oktober 2010

Länge sen

Nu var det länge sen här bloggades. Känns som det inte händer nåt att berätta. Konstigt för det är så mycket just nu att jag helt enkelt inte hinner med. Det borde väl innebära att det händer saker kan man tycka.

I söndags var vi på valputställningen i Halmstad med Alva. Det blev en låååång dag med väldans långsam domare. Pär och Marie som har Alvas syster Freja var också där så vi hade trevligt sällskap, dessutom träffade vi så klart massa annat trevligt folk också.

Sen kan jag väl inte påstå det gick så bra. Alva slutade som 3:a i sin klass av tre deltagande. Syrran Freja blev 2:a och vann gjorde Lisbeth med sin fina Tilda. Tilda slog vi på Västkustvalpen men oj så fin hon blivit nu! Hon vann minsann med all rätt. Dessutom slutade hon sen som BIG 2! Bamsegrattis till Tilda, Lisbeth och Håkan!!!!!

Alva däremot var alldeles för "lätt" enl domaren. Det stämmer säkert för tom jag kunde ju se att hon var tunnare än de andra.
Ja ja...så är det att ställa ut. Ena gången upp andra ner...



Freja



Alva



Tilda



Alva

På fredag åker jag och Thina till Medevi för att delta på en helgkurs i specialsök. På lördagen ingår dessutom en föreläsning i Vadstena, Hur lär djur, gissa om det ska bli intressant! Hoppas på en kanonhelg alltså!

Helgen därefter åker vi till Växjo och ställer den lätta damen igen...ha ha...


Inga kommentarer: