torsdag 25 november 2010

Snöstorm

I dag har jag varit på utvecklingsdag med jobbet på Quality Hotel i Vänersborg. Lite synd att Vänersborg just då ska vara drabbat av snöstorm bara. Konstigt, bara 2,5 mil mellan Uddevalla och Vänersborg men sån skillnad på vädret.

Vi tog oss i alla fall dit sakta men säkert. Sen fortsatte snöstormen hela dagen men lättade lite när vi skulle åka tillbaka. Kom i alla fall tryggt åter till snöfattiga (jo lite finns det allt) Uddevalla. Var riktigt skönt.

I går kväll var jag på ringträning uppe i Bullaren. Olyckligt nog så löper ju Alva så hon fick vara hemma. Alice fick äran att följa med istället. Hon är glad att få vara med men skiter i ringträningen om vi säger så...efter några varv med henne lät jag henne slippa.

Nu hade ju Thina med sig lilla söta Hilda, Thereses leonbergervalp, så jag fick äran att träna med henne. Hon var sååå duktig lilla tösen! Bra träning för henne bara att komma ut på såna här äventyr.
Nästa vecka träffas vi igen, trevligt! Då blir vi antagligen fler. Helt kanon att kunna träna inomhus (i en maskinhall) med mattor från My Dog...


Inga kommentarer: