lördag 9 april 2011

Vårväder

Efter två dagars storm vaknade man äntligen upp till en strålande vårdag! Nu är det väl ändå vår? Visserligen var det strålande vackert väder igår också men då var det som sagt STORM. I dag blåser det inte. Än.

Roger åkte till Finland igen i torsdags. Så här sitter jag och känner mig ensam. Carro är i Uddevalla och förbereder för sin fest ikväll och Lisa sover fortfarande. Tänkte hon kunde vakna snart så jag kan köra igång dammsugaren.

I torsdags var jag på Allmänlydnadskursen igen. Alva löper ju ff så denna gången fick Nova följa med. Nova vill ju inget hellre än att följa med så hon var ju lycklig men det känns surt att Alva missar. Det är ju hon som behöver detta.

I morgon blir det valputställning i Varberg. Nu är ju Alva ingen valp längre men eftersom juniorklassen numera är tom 18 månader så platsar hon alltså där. Ser jättemycket fram emot morgondagen. Struntar i resultatet men det ska bli jättekul att träffa vänner som också anmält. Vissa valpar ställs för första gången så det ska bli sååå spännande att se hur det går för dem.


Inga kommentarer: