söndag 6 mars 2011

Det rör sig

Igår lastade vi in oss i bilen igen. Jag, Roger, Carro, Lisa och Sandra. Det var dags för nästa tur till Trollhättan för att se om det fanns nån balklänning som föll dottern i smaken.
Å minsann...igår gick det äntligen bra! Klänningen provade hon visserligen för två veclor sedan också men möjligen gjorde det susen att ha bättre smakråd än morsan o farsan med sig.

I alla fall är den såååå fin, passade henne perfekt och hon var sååå snygg i den! Inget pråligt prinsessaktigt, för det är inte hennes smak. Snarare stiligt och rent.
Ett problem mindre i alla fall. Nu ska vi bara hitta skor så vi kan lämna in den för uppläggning då men det brinner ju inte längre.

I fredags fick jag det överraskande beskedet att jag "tydligen" fått ett jobb jag sökte för några månader sedan. Jag säger "tydligen" för att det måste upp på ett högre möte till veckan innan det blir officiellt. När det är klart ska jag berätta mer. Just nu är jag fortfarande i chock och har ännu inte smält beskedet.

I alla fall är det smickrande att vara attraktiv på arbetsmarknaden trots att man närmar sig 50...känns riktigt bra vill jag lova!1 kommentar:

Emilie sa...

Grattis mamma!! Va kul! :) Kram