måndag 2 augusti 2010

Ransätershelg

I fredags packade vi bilen och styrde mot Ransäter. Mamma, pappa och Smulan startade tidigare. Hade hyrt en stuga på campingen som ligger alldeles intill själva utställningsområdet, helt perfekt.

Vilade en stund och sen kom taxin (Mats) och hämtade oss och hundarna. Det regnade nämligen präktigt i Ransäter. Lastade in våra store klumoedunsar bak där det annars brukar finnas fyra små söta shelties och for bort till deras husvagn.

Där satt vi sedan hela kvällen i det stora förtältet. Torrt o varmt o väldans trevligt. Hundarna samsades bra men Vallkrokenhundarna undrade definitivt vad det var fört konstiga kolosser som invaderades deras domäner.




Roger skötte grillen och Eva fixade resten. Vi andra satt bara och hade det lyxigt.



Dörrvakter...





Vi har aldrig varit på camping förr....måste ju hålla koll på läget då.




På lördag morgon var det dags för utställningen. Var där i god tid. Ändå lyckades jag glömma sätta på mig nummerlappen...kom inte på det förren de ropade in oss. Fick slitit upp den ur väskan och kom inspringande i ringen med lappen i handen...just en bra början.





Alva skötte sig jättebra men de två andra i klassen var äldre och betydligt mer utvecklade. Så helt rättvist blev Alva trea.

Smulan sitter i tryggt förvar i mattes knä.


Alice hon vilar sig igenom som vanligt. Förmodligen lycklig över att slippa denna gången...


Alvas stiliga pappa Diezel!





1 kommentar:

Carina Olsson sa...

Oj så trevligt ni ser ut att haft det !! Jadå...visst blir man ompysslad när man träffar tjocka släkten ! Ja då menar jag Eva o Mats Vallkrokens kennel ! Nästa helg är det vår tur att få ha en trevlig helg tillsammans :) Såg att Smulan trivdes i Evas o Mats famn !